De helende stem

De helende stem is een verdiepende stembevrijdingsworkshop in een kleine groep met veel individuele aandacht. Door middel van meditaties, (partner) oefeningen, groepsimprovisaties en samenzang verken jij de helende kwaliteiten van je stem voor jezelf en anderen.

De helende stem dagen

Op de helende stem dagen zak je diep in je eigen zingen en neemt de klank van de stemmen je mee op je helingsreis. Je brengt de dag door in de bedding van de groep, waarbij er in de lunchpauze gelegenheid is om een wandeling in de natuur te maken.

De dagen vinden plaats op 22 juni en 13 juli van 10:00 – 15:30 uur op Boerderij Blisveld, in Drempt

De kosten bedragen €75 per dag of €140 voor beide dagen inclusief vegetarische lunch.

Arianne en Gioia geven deze dagen samen.

Mocht je graag deel willen nemen en is het financieel bezwaarlijk voor je, neem dan graag contact met mij op. Samen kijken we naar een passende oplossing.

 Ik hoor het graag als je interesse hebt om deel te nemen. Als er vragen zijn, stel ze graag via e-mail of bel me op 0615834091.

Wat deelnemers aan ‘de helende stem’ vertellen over deze ervaring

‘Dank jullie wel voor de warme veilige bedding om deze helende klank te mogen laten klinken. Ik ben erg geraakt door de magie van de helende stem.’

‘Dankjewel voor deze mooie dag waarin we onze stemmen mochten bevrijden. Je hebt me laten inzien dat een verlangen naar vrijheid, innerlijke vrijheid, een mooie, zachte en liefdevolle zoektocht mag zijn. Dank voor je inspirerende zijn, je wijsheid en je mooie stem.’

Tekening van een deelneemster aan een ‘de helende stem’ dag