Workshop op maat

“Snel naar de kern. In volledig vertrouwen. Ik vond de begeleiding van Gioia stoer, gedurfd en krachtig in bescheidenheid.”

Deze workshop wordt in overleg met jou geheel op de wensen van jouw groep afgestemd. Een workshop op maat draagt bij aan verbinding, vreugde en intimiteit aan een bestaande groep of is ook mogelijk voor een groep die jij bij elkaar brengt op jouw gewenste locatie en tijdstip.

“Een bijzondere ervaring onder begeleiding van een zeer warm, liefdevol en kundig persoon!”

Aantal deelnemers, locatie en duur van de workshop in overleg. Mail mij om samen de mogelijkheden in kaart te brengen.

“Wat heb je een prachtige avond verzorgd! Zo gevarieerd en op maat gemaakt. En je brengt echt aandacht, zachtheid, kracht, vertrouwen en liefde mee.”

 “Maandagavond dansen wij met een klein groepje vriendinnen. Dit keer was anders, we hadden een stembevrijder uitgenodigd. En wat voor een: Gioia! Ik had haar een keer gezien maar kende haar verder niet. Ze leek wel een van ons. Het voelde direct heel vertrouwd met haar er bij. Zacht is ze en in die zachtheid enorm krachtig. Kalm en alert reageerde ze op wat zich aandiende. Bij mij kwam er een onverwachte angst golf langs. Ze hielp mij op die golf te blijven en erop te surfen met mijn stem. Het lukte om bij die emotie te blijven. Daarna kwam woede langs. Ook dat bleek welkom. Gioia vroeg me om haar aan te blijven kijken, in contact blijven was de boodschap denk ik. En daarna… de bevrijding was enorm. Mijn stem bewoog vrij door de ruimte. Een ge├»mproviseerd lied van oooh en aaah ontstond, recht uit mijn hart. Dit smaakte naar meer. De week erop heb ik direct nog een workshop geboekt. Dank je wel Gioia voor deze kennismaking.”