De helende stem

De helende stem is een verdiepende stembevrijdingsworkshop in een kleine groep met veel individuele aandacht. Door middel van meditaties, (partner) oefeningen, groepsimprovisaties en samenzang verken jij de helende kwaliteiten van je stem voor jezelf en anderen. De helende stem is dit voorjaar te volgen als avondworkshop en als dag workshop. Beide programma’s kunnen zowel als reeks gevolgd worden of als losse workshops. Het is ook mogelijk om de helende stem als totaalpakket te volgen. Je leest er hieronder meer over.

De helende stem avonden

De avond workshops bieden een kans om aan de helende stem te proeven en tegelijk ook de mogelijkheid om over een periode van twee maanden ‘de helende stem’ regelmatig onder begeleiding te oefenen en praktiseren.

De data hiervoor zijn 5 en 19 april en 10 en 24 mei van 19:15 – 21:30 uur. Deze avonden vinden plaats in het Middenhuis in Zutphen.

De investering bedraagt €105 voor de hele reeks of €30 per losse avond.

De avonden worden gegeven door Gioia.

De helende stem dagen

Op de helende stem dagen zak je diep in je eigen zingen en neemt de klank van de stemmen je mee op je helingsreis. Je brengt de dag door in de bedding van de groep, waarbij er in de lunchpauze gelegenheid is om een wandeling in de natuur te maken.

De dagen vinden plaats op 22 juni en 13 juli van 10:00 – 15:30 uur op Boerderij Blisveld, in Drempt

De kosten bedragen €75 per dag of €140 voor beide dagen inclusief vegetarische lunch.

Arianne en Gioia geven deze dagen samen.

Reeks, losse workshops of totaalpakket

De avonden en dagen zijn los te volgen of als reeks. Je zou bijvoorbeeld aan één van de vier avond workshops kunnen deel nemen om te ervaren of dit past bij je verlangen voordat je beslist of je aan een dag deel wilt nemen. Of je kiest voor een avond workshop reeks of een losse dag of allebei de dagen. Je bepaalt dus zelf de maat die op dit moment bij je verlangen en mogelijkheden past.

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je zo gegrepen bent door de helende stem ervaring dat je na één workshop te hebben gevolgd álle gelegenheden wilt aangrijpen om de helende stem te ervaren.

Voor dit geval bieden we de helende stem als totaalpakket aan. Dit is voor jou als je over een langere periode (drieënhalve maand) begeleid wilt worden in je ontdekkingstocht van de helende stem. Dit biedt je gelegenheid om jouw proces in de diepte door te werken. In dit pakket is naast de vier avond workshops en twee dagen een individuele stembevrijdingssessie inbegrepen en tweewekelijkse huiswerk opdrachten. Als je hiervoor kiest, voeren we aan het begin van je helende stem reis een verkennend gesprek waarin we jouw verlangens en jouw intentie/leervraag in kaart brengen voor de periode van drieënhalve maand. Je ontvangt in deze periode verder een individuele stembevrijdingssessie en tweewekelijkse huiswerkopdrachten. Aan het einde voeren we een afrondend gesprek over jouw ervaringen en de opbrengst van je de helende stem traject.

De kosten hiervoor zijn €285 inclusief een individuele stembevrijdingssessie met Gioia, om de week thuiswerk opdrachten via e-mail en gesprekken aan het begin en einde van dit traject.

Je bent van harte uitgenodigd om je helende stem met ons te komen ontdekken, ontwikkelen en verdiepen.

Hier nog eens alle opties op een rij

Avonden5 en 19 april en 10 en 24 mei€30 losse wokshop, €105 hele reeks
Dagen22 juni en 13 juli€75 per dag, €140 voor beide dagen
Totaalpakket alle data plus extra individuele afspraken €285
De helende stem data en kosten

Mocht je graag deel willen nemen en is het financieel bezwaarlijk voor je, neem dan graag contact met mij op. Samen kijken we naar een passende oplossing.

 Ik hoor het graag als je interesse hebt om deel te nemen. Als er vragen zijn, stel ze graag via e-mail of bel me op 0615834091.

Wat deelnemers aan ‘de helende stem’ vertellen over deze ervaring

‘Dank jullie wel voor de warme veilige bedding om deze helende klank te mogen laten klinken. Ik ben erg geraakt door de magie van de helende stem.’

‘Dankjewel voor deze mooie dag waarin we onze stemmen mochten bevrijden. Je hebt me laten inzien dat een verlangen naar vrijheid, innerlijke vrijheid, een mooie, zachte en liefdevolle zoektocht mag zijn. Dank voor je inspirerende zijn, je wijsheid en je mooie stem.’

Tekening van een deelneemster aan een ‘de helende stem’ dag